Prodej rodinného domu Věrovany

1.690.000,-Kč 

Adresa:   Věrovany

Velikost: 2 x 2+1

Počet místností: 4+2

Podlaží: 2

Popis:

Pokud Vás neláká život ve městě a raději preferujete bydlení na vesnici, potom by Vás mohla zaujmout naše nabídka prodeje rodinného domu v obci Věrovany. Obec Věrovany se nachází mezi Prostějovem a Přerovem. Kousek od Hradeckého rybníku a tovačovských jezer. Dům je zděný, samostatně stojící, patrový se sedlovou střechou krytou taškovou krytinou. Dispoziční uspořádání je takto: 1NP – chodba se schodištěm, kuchyň, dva pokoje, koupelna a WC.

2NP – chodba, kuchyň, dva pokoje, koupelna a WC.

2 patro kopíruje to první. Jde tedy o dvě bytové jednotky 2+1.

Zastavěná plocha domu i s nádvořím je 243 m2.

 

Stavba je provedena z klasických stavebních materiálů, zdivo s pálených i nepálených cihel a tvárnic, podlahy jsou betonové. Podlahu kryje lino a keramická dlažba. Vnitřní omítky jsou vápenné hladké, okna dřevěná dvojitá, dveře hladké a prosklené. Dvůr a malá zahrádka se nachází před rodinným domem.

 

Vytápění domu je ústřední plynové a také je možnost topit dřevem v krbu. Ohřev vody je řešen přes boiler. V domě je zavedena elektřina a kanalizace je řešena jímkou.

 

Přístup k nemovitosti je po pozemku se štěrkovou komunikací, ve které vedou veřejné inženýrské sítě, voda, el. Plyn a aktuálně se pracuje na nové kanalizaci. Část této příjezdové cesty je ve vlastnictví jiné fyzické osoby.

 

K domu patří vedlejší zděná přízemní stavba s půdním prostorem a betonovou podlahou. Elektřina je zavedena i sem. K domu patří také kotelna a menší sklep. Dům je obyvatelný. Doporučujeme komplexnější rekonstrukci. Nutností je průběžná údržba nemovitosti.

 

Dům je dispozičně vhodný i pro dvougenerační bydlení.

 

Prohlídky domu jsou možné po dohodě.

Další vybavení:

zděná vedlejší stavba, zpevněné plochy, vstupní brána

Máte zájem o nabízenou nemovitost? Neváhejte nás kontaktovat!

1 + 11 =