Pronájem Bytu 2+1, Partyzánská v Prostějově

9.500,-Kč + inkaso

Adresa:   Partyzánská ulice

Velikost: 2+1

Počet místností: 2+1

Podlaží: 4NP

Popis:

Pokud hledáte bydlení v klidné lokalitě města Prostějova a zároveň chcete být blízko centra, potom Vás zaujme tento byt 2+1 v osobním vlastnictví na ulici Partyzánská. Byt má rozlohu 56 m2 a nachází se ve 4 NP. kompletně opraveného bytového domu s vlastní kotelnou. Orientace bytu je na tři světové strany, a to na východ, jih i západ. Tím je byt prosluněný. Výhodou bytu je také alkovna, která se dá využít buď jako další pokoj, nebo třeba jako pracovna, či šatna. V alkovně je okno na jižní stranu, což není úplně obvyklé u tohoto typu bytu a umožňuje to využít tento prostor jako další pokoj a z bytu tak jednoduše udělat menší 3+1.
Na západní straně se nachází obývací pokoj, ze kterého je vstup na prostornou a zasklenou lodžii.
Byt prošel také kompletní rekonstrukcí včetně elektroinstalace v mědi. Internet je řešen optikou od firmy Infos. Využívat se dají společné prostory v přízemí domu. Úklid v domě má na starosti úklidová firma.
Byt je nabízen včetně vybavení.
V blízkosti domu se nachází školka, což potěší spíše rodiny s dětmi. Ostatní služby jsou v docházkové vzdálenosti. Náklady na bydlení jsou standartní. Byt bude volný od 01.09.2022
Prohlídky jsou možné po dohodě

Další vybavení:

vybavení po dohodě, společné prostory, Lodžie

Projděte si nemovitost prostřednictvím 3D virtuální prohlídky

Máte zájem o nabízenou nemovitost? Neváhejte nás kontaktovat!

2 + 4 =