Prodej pozemku v obci Otaslavice

v rezervaci

Lokalita:  Otaslavice

Velikost: 1753 m2

 

Popis:

Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout, a to ve výhradním zastoupení majitele pozemek v rekreační oblasti obce Otaslavice. Obec Otaslavice se nachází 12 kilometrů jižně od Prostějova a z rovinaté Hané terén přechází do kopců a lesů Drahanské vysočiny. V okolí obce se nachází řada turistických vycházek včetně naučné stezky. V obci jsou také dva malebné rybníky, oblíbený koupací biotop anebo třeba diskgolf park. V blízkosti obce je nájezd na dálnici a v obci funguje také autobusová doprava.

 

Pozemek se nachází v krásné rekreační oblasti a má celkovou rozlohu 1753 m2. tato oblast je umístěna v kopcovitém terénu, ale pozemek samotný je rovinatý. Pozemek je oplocený a jsou na něm ovocné dřeviny a uprostřed zahrady je menší dřevěná stavba pro rodinnou rekreaci. Pozemek má šířku cca 12 m. přístup na zahradu je možný s obou stran. Aktuálně se můžete rozhodnout ze tří variant koupě. Pokud máte rádi prostor, potom je pro Vás nejlepší variantou koupit pozemek celý. Další variantou je koupě části zahrady bez rekreační chaty. Jedná se o západní část pozemku o rozloze 800 m2. Poslední variantou je koupě východní části pozemku, kde je rozloha 907 m2 a na tomto pozemku se nachází dřevěná podsklepená chata. Na obou pozemcích je zavedena elektřina a obecní voda. V okolí je řada staveb využívaných k celoročnímu bydlení.

 Pokud hledáte místo pro svůj odpočinek, nebo si dokážete představit bydlet v krásné a klidné oblasti, potom bude stát za to se na pozemek podívat osobně.

 V případě zájmu Vám připravíme možnosti financování.

 Prohlídky jsou možné po dohodě.

Další vybavení:

elektro, voda, podsklepená chata

Máte zájem o nabízenou nemovitost? Neváhejte nás kontaktovat!

12 + 14 =